Student Support

Hoe doe jij dat?

30 september 2021 door Student Support

In de nieuwe videoreeks "Hoe doe jij dat?" maken we de ontwikkelingen van Ambitie 2025 zichtbaar. In de eerste aflevering nemen we Avans One onder de loep. Een flexibele, digitale omgeving die toegang biedt tot alle relevante informatie, communicatie en door Avans beschikbaar gestelde digitale toepassingen. Om flexibel onderwijs mogelijk te maken zijn de juiste hulpmiddelen nodig. En daar voorziet Avans One in. Kijk je mee?

Om de app te downloaden of wil je meer weten over Avans One? Bezoek de website

Laatst bijgewerkt op 30 september 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden