Hoe doe jij dat?

30 september 2021 door Studentinfo

In de nieuwe videoreeks "Hoe doe jij dat?" maken we de ontwikkelingen van Ambitie 2025 zichtbaar. In de eerste aflevering nemen we Avans One onder de loep. Een flexibele, digitale omgeving die toegang biedt tot alle relevante informatie, communicatie en door Avans beschikbaar gestelde digitale toepassingen. Om flexibel onderwijs mogelijk te maken zijn de juiste hulpmiddelen nodig. En daar voorziet Avans One in. Kijk je mee?

Om de app te downloaden of wil je meer weten over Avans One? Bezoek de website

Laatst bijgewerkt op 30 september 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus