Een blije buur met jou achter het stuur

9 september 2021 door @avans

Rondom de gebouwen van Avans Hogeschool is het vaak erg druk. Buurtbewoners en studenten en medewerkers van Avans rijden de hele dag af en aan. Het blijkt vaak lastig om een parkeerplek te vinden.

Auto’s staan daardoor niet altijd op de goede plek. Met een boete voor fout parkeren als gevolg. Ook leidt het soms tot onveilige situaties voor omwonenden. Dat wil natuurlijk niemand.

Daarom vinden we het fijn als je aan onze buren denkt. Rij rustig, parkeer veilig. Niet alleen voor jezelf. Ook buren waarderen goed parkeren.

Laatst bijgewerkt op 9 september 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus