Doe mee met de Urban Energy Challenge 2021!

9 september 2021 door Studentinfo

Draag jij bij aan een aardgasvrij Nederland? Binnenkort start de Urban Energy Chalenge voor studenten en starters. Wil jij naast je studie of baan praktijkervaring opdoen én wil jij bijdragen aan de energietransitie? Doe dan mee aan deze challenge en ga aan de slag met cases van 4 belangrijke stakeholders in de warmtetransitie: Vattenfall, Gemeente Rotterdam, Enpuls en Gemeente Amsterdam. Je kunt inschrijven tot 15 oktober

Denk mee over duurzamer alternatieven om huizen te verwarmen

Zo moeten nog 7 miljoen woningen voor 2050 van het gas af, maar blijkt de implementatie van nieuwe, duurzame technieken bij deze bestaande huizen een lastige sociale opgave. Innovatieve ideeën van jong talent met verschillende achtergronden zijn daarom hard nodig. Tijdens de Urban Energy Challenge ga jij aan de slag om creatieve oplossingen te bedenken die de warmtetransitie kunnen versnellen!

Deelname betekent:

• je profileren binnen de snelgroeiende warmtesector bij topbedrijven
  • jezelf ontwikkelen onder professionele begeleiding
  • dat je bijdraagt aan een de warmtetransitie van Nederland
  • je cv uitbreiden met praktijkervaring.

Aanmelden

Je kunt je tot 15 oktober aanmelden op www.urbanenergychallenge.nl. Op de homepage van de site staat de laatste aftermovie, zodat je kunt zien hoe de challenge vorig jaar ging.
Vragen over de Urban Energy Challenge kun je stellen via info@sustainablemotion.nl.

Laatst bijgewerkt op 9 september 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus