WELKOM TERUG

30 augustus 2021 door @avans

Het is zover! Vandaag start officieel het nieuwe studiejaar en hoe fijn is het dat we elkaar weer kunnen ontmoeten in de schoolgebouwen van Avans. Om iedereen (weer) te verwelkomen bij Avans schreef Paul Sinha speciaal voor jullie een nummer: Nu ik jullie zie. Vandaag wordt de officiële videoclip (met studenten én medewerkers) gelanceerd.

Check de videoclip op YouTube of beluister het nummer op Spotify.

Laatst bijgewerkt op 30 augustus 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus