Studentinfo

print

Studenten Informatie Balie in lesweek 1 en 2 ook in Tilburg

31 augustus 2021 door Studentinfo

In lesweek 1 en 2 van het nieuwe studiejaar is de Studenten Informatie Balie ook op de locatie Cobbenhagenlaan in Tilburg te vinden. Je kunt hier op dinsdag- en donderdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur terecht met vragen over je (her)inschrijving voor studiejaar 2021-2022 of voor het maken van een afspraak met een studentendecaan. Natuurlijk kun je ons ook bellen of appen van maandag t/m vrijdag op nummer 088 - 525 75 50 tussen 08.30 en 17.00 uur. Of stel je vraag via Servicepunt.

Je vindt ons op de begane grond bij de receptiebalie.

Laatst bijgewerkt op 31 augustus 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda