INTRO Festivals verplaatst naar december

18 augustus 2021

Na de coronapersconferentie op 13 augustus is helaas duidelijk geworden dat onze INTRO Festivals op 2 september in Den Bosch en op 9 september in Breda niet kunnen doorgaan onder ‘normale’ omstandigheden. Het goede nieuws is dat beide festivals worden verplaatst naar december. De nieuwe data maken we zo snel mogelijk bekend.

Wintereditie

Tijdens de speciale wintereditie van de festivals komen alle elementen van het reguliere festival terug: de informatiemarkt, hang out en toffe artiesten op de podia. Denk ook aan extra’s als sfeerverlichting, après-ski, vuurtjes, warme chocomel en glühwein voor een winterse festivalsfeer.

Zo krijg je als student de kans om alsnog aanwezig te zijn bij het festival en kennis te maken met de stad van je opleiding. Uiteraard kun je dan ook kennismaken met de verschillende sponsoren, studenten- en sportverenigingen.

Laten we van deze speciale (W)INTRO-editie een gedenkwaardig evenement maken. We zien jullie in december!

Laatst bijgewerkt op 18 augustus 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus