Studenten Informatie Balie tijdelijk op andere locatie

19 juli 2021 door Studentinfo

Met vragen voor de Studenten Informatie Balie kun je van 26 juli tot en met 13 augustus terecht in gebouw LA, aan de Lovensdijkstraat 61-63 in Breda. We zijn daar geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Vanaf 16 augustus is de balie weer elke werkdag bereikbaar aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch en de Hogeschoollaan in Breda.

Zoals je van ons bent gewend, blijven we elke werkdag bereikbaar via Servicepunt, telefoon en WhatsApp. Ook van 26 juli tot en met 13 augustus. Dus of je nu een vraag hebt over je herinschrijving of betaling van het collegegeld, formulieren wilt laten ondertekenen of een kopie van je diploma wilt laten waarmerken: we staan de hele zomer voor je klaar.

Laatst bijgewerkt op 6 juli 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus