Student Support

Studenten Informatie Balie, onderdeel van Student Support, tijdelijk op andere locatie

8 juli 2022 door Student Support

Met vragen voor Student Support kun je van 18 juli tot en met 12 augustus terecht in gebouw LA, aan de Lovensdijkstraat 61-63 in Breda. We zijn daar geopend op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 16.30 uur. Vanaf 15 augustus is de balie weer elke werkdag bereikbaar aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch en de Hogeschoollaan in Breda.

Zoals je van ons bent gewend, blijven we de hele zomer elke werkdag bereikbaar via Servicepunt, telefoon en WhatsApp. Ook van 28 juli tot en met 12 augustus. Dus of je nu een vraag hebt over je herinschrijving of betaling van het collegegeld, een afspraak wilt met een studentendecaan, formulieren wilt laten ondertekenen of een kopie van je diploma wilt laten waarmerken: we staan de hele zomer voor je klaar.

Laatst bijgewerkt op 8 juli 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact