Studentinfo

print

Gratis zelftesten langer beschikbaar

29 juli 2021

Studenten en medewerkers kunnen gratis zelftesten aanvragen via de website zelftestonderwijs.nl. Dat kan in ieder geval tot 1 september. Dat is een verlenging van de eerder vastgestelde termijn van 31 juli. Hou de deadline in de gaten, nu kun je nog die gratis zelftest aanvragen.   

Doe een zelftest als je naar Avans komt. Als je gevaccineerd bent, ben je beschermd tegen ziek worden door het coronavirus. Je kunt nog steeds besmet raken en je kunt dan ook een ander besmetten. Het doen van een zelftest blijft daarom belangrijk. Het werkt preventief en voorkomt verspreiding van het virus. Een kleine moeite, maar je kunt er veel narigheid mee voorkomen. 

Laatst bijgewerkt op 25 augustus 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda