Gratis online yoga voor Avans-medewerkers en studenten

16 juli 2021 door @avans

Health Services biedt vanaf 1 september tot 20 december gratis online yogalessen aan voor medewerkers en studenten. Het gaat om yoga flow-lessen van 30 minuten. Juul Soeterboek van JuulsYoga.nl verzorgt de lessen. Om mee te doen hoef je geen ervaring te hebben met yoga.

Tijden

Maandag  10:30 - 11:00 uur
Dinsdag  16:00 - 16:30 uur
Woensdag  10:30 - 11:00 uur

Aanmelden hoeft niet, meedoen kan via deze Teams-link.

Laatst bijgewerkt op 16 juli 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus