Wil je voorrang én korting op een kamer in Tilburg? Meld je aan voor 1 juli

9 juni 2021

Over 3 maanden staan er 200 studentenwoningen naast Avanslocatie Cobbenhagenlaan in Tilburg. Het streven is dat alle woningen klaar zijn bij de start van het nieuwe studiejaar 2021-2022. Dit nieuwe studentencomplex heet ‘The Garden, CobbenCampus’. Voor Avansstudenten die eigen woonruimte zoeken, heeft projectontwikkelaar Magis Vastgoed een erg interessant aanbod.

Zoek je een kamer in Tilburg en studeer je bij Avans? Of ga je in september bij Avans studeren? Dan is dit voor jou extra interessant. De helft van deze woningen wordt namelijk tot 1 juli 2021 gereserveerd speciaal voor Avansstudenten. Als je je vóór die datum aanmeldt, krijg je dus voorrang.

Flinke korting op de huurprijs

Ben je jonger dan 23 jaar? Dan krijg je ook nog eens bijna 200 euro korting op de huurprijs. In plaats van 590 euro, betaal je dan 394 euro per maand, exclusief servicekosten (huurtoeslag mogelijk).
Een rekensom van de kosten per maand ziet er dan als volgt uit:

Huurprijs* woningtype A (incl. Avanskorting): 394 euro
+ Servicekosten: 48 euro
+ Elektra + water: 75 euro
+ Gemeubileerd: 70 euro
All-in huurprijs: 587 euro
-/- huurtoeslag:** 203 euro
Feitelijke huurprijs: 384 euro

* Jaarlijkse huurverhoging conform wettelijke huurindexering.
** Deze huurtoeslag is berekend voor een student die jonger is dan 23 jaar en minder verdient dan 17.000 euro per jaar.

Ben je 23 jaar of ouder? Dan geldt voor jou als Avansstudent wel de voorrang, maar niet de korting op de huurprijs. Jouw ‘kale’ huurprijs is dan 590 euro. Als je bij de start van je huurcontract jonger bent dan 23, dan blijft de korting gelden zolang je hier blijft wonen. Dus ook als je daarna 23 jaar wordt.

De studio’s

Voor deze huurprijs krijg je onder andere:

• een gemeubileerde kamer (woningtype A), inclusief boxspringbed met topper, kledingkast, televisie (4K ultra HD 43 inch) en internetaansluiting.
  • volledig ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-oven, inductie-kookplaat, eettafel en stoelen.
  • airconditioning.
  • gezamenlijke tuin.

De kamers zijn hoogwaardig en volledig afgewerkt en ingericht. waarbij alle woonkosten al inbegrepen zijn. Van internet en tv tot aan het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin.
Meer informatie en aanmelden kan via de volgende site: https://www.magisrent.nl/thegarden.

Let op:
De voorrang en korting voor Avansstudenten gelden voor woningtype A. En alleen als je je aanmeldt voor 1 juli 2021.
Ga je volgend jaar bij Avans studeren, maar zak je voor je eindexamen? Dan mag je je inschrijving gratis annuleren. Je moet dan wel schriftelijk bewijs tonen van je eindexamenresultaat.

Fotogalerij

Laatst bijgewerkt op 9 juni 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus