Studentinfo

print

Bijna klaar met je studie: check wat je moet doen bij DUO

10 juni 2021

Je bent bijna klaar met je studie. Of je nu stopt of doorstudeert, er zijn er nog wel een aantal dingen die je moet regelen bij DUO. Om je op weg te helpen heeft DUO een handige wijzigingshulp.

Belangrijk om te weten: als je stopt met studeren moet je zowel je studiefinanciering als je studentenreisproduct zelf stopzetten bij Mijn DUO. Je reisproduct zet je stop bij een ophaalautomaat op het station of in de supermarkt om boetes te voorkomen. Kijk op duo.nl/stopzetten voor meer informatie.

Wijzigingshulp

Als je geen idee hebt wat je precies moet doen, kun je terecht op duo.nl/klaarmetjestudie. Op de website zie je wat je zelf moet stopzetten, wat automatisch gaat en of je bijvoorbeeld geld krijgt als je gaat doorstuderen. Dankzij de tool van DUO weet je binnen een paar keer klikken wat je moet regelen.

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda