Covid College Tour Special over Avans ná corona

31 mei 2021 door @avans

De laatste aflevering van de Covid College Tour op 23 juni is een special. Het expertpanel en gasten praten daarin over de toekomst van het onderwijs, het studentenleven, welzijn en evenementen bij Avans na corona. Welke lastige keuzes staan nog op het menu voordat we weer 'terug naar normaal' kunnen?

Hoe gaan we weer van start? Zijn de introducties komend schooljaar wéér online? Gaan we naar een testbeleid waarbij iedere student en medewerker zich zal laten testen? Deze onderwerpen komen zeker aan bod in deze laatste aflevering van Covid College Tour op woensdag 23 juni, 20:00 uur.

Zelftesten

De afgelopen maanden werkte Avans mee aan een pilot met zelftesten. Jacomine Ravensbergen van het College van Bestuur deelt de uitkomsten van deze pilot en het gedragsonderzoek van Avans. Samen met een expertpanel met onder anderen Carla Nagel, expert zelftesten en projectleider van de pilot zelftesten en Jessica Nooij, sociaal psycholoog en gedragsonderzoeker, gaan we in deze special in op het toekomstperspectief van Avans.

Daarnaast blikken presentator Mark Dekker en zijn gasten terug op de vorige 5 afleveringen van Covid College Tour. Daarin kwamen thema's aan de orde als de historie van pandemieën, het ziektebeeld, vaccineren, ons gedrag tijdens een pandemie en het effect op de economie.

Aanmelden

Wie wil, kan in de uitzending vragen stellen over, bijvoorbeeld, hoe hoe het komende studiejaar er uit gaat zien.
Aanmelden kan via deze link. Laat daarbij meteen weten wat je als student, medewerker of docent van Avans wil weten over onze maatregelen rondom corona en het toekomstige beleid. In het aanmeldformulier kan je al je vragen al kwijt en wij doen ons best zoveel mogelijk van jullie vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar de masterclasses van de voorgaande Covid College Tours? Alle afleveringen zijn online terug te kijken.

Laatst bijgewerkt op 31 mei 2021.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus