Verkiezingen AMR: jij stemt toch ook?

25 mei 2021 door Studentinfo

Op 25, 26 en 27 mei zijn de algemene verkiezingen voor de Avans Medezeggenschapsraad (AMR). Maar liefst 14 enthousiaste medewerkers en 24 gemotiveerde studenten hebben zich kandidaat gesteld. Als medewerker kun je tijdens de verkiezingen stemmen op 1 van de medewerkerskandidaten en als student kun je stemmen op 1 van de studentkandidaten. In totaal zijn er 12 plekken voor medewerkers en 12 plekken voor studenten.

Wat doet de AMR?

Het is de taak van de AMR om jouw belangen te behartigen en deze te vertegenwoordigen bij besluiten op centraal niveau. Als formele gesprekspartner van het College van Bestuur geven wij advies en stemmen wij over de voorgenomen besluiten van het bestuur. Wij denken en beslissen mee over beleidszaken zoals:

• de inrichting van de campus
  • studentenwelzijn
  • de begroting
  • het personeelsbeleid
  • organisatieontwikkeling

Als AMR werken we met een diverse groep van studenten en medewerkers samen toe naar beter onderwijs. Voor nu en in de toekomst. Daar zijn we trots op!

Breng jij ook je stem uit?

Maak gebruik van je kiesrecht en stem op de kandidaat van jouw keuze. Meer informatie over de kandidaten is hier te vinden.

Laatst bijgewerkt op 1 juni 2021.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus