Vanaf 26 april stopt Skype for Business

23 april 2021 door Studentinfo

Binnen Avans bellen we steeds vaker via Teams. Alleen voor externe telefoontjes gebruik je soms nog Skype for Business. Dat gaat nu veranderen. Vanaf 26 april is voor docenten en medewerkers ook telefonie ondergebracht bij Teams. In dit bericht lees je wat dit voor jou betekent.

Als student gebruik je geen Skype for Business meer om met een docent of medewerker te (video)bellen. Je vindt iedereen in Teams, en zo leg je snel contact. Ook op je mobiele telefoon.

Je kan de Teams-app op je telefoon installeren via de Play Store of App Store. Zo heb jij ook alle digitale communicatiemiddelen in 1 app zitten.

Laatst bijgewerkt op 23 april 2021.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus