Studentinfo

print

Studenten Informatie Balie weer geopend in Breda en Den Bosch

23 april 2021 door Studentinfo

De Studenten Informatie Balie is vanaf woensdag 28 april weer geopend volgens de gebruikelijke openingstijden op de locaties Hogeschoollaan in Breda en Onderwijsboulevard in Den Bosch. Uiteraard zijn we ook bereikbaar via WhatsApp, telefoon en je kunt je vraag stellen via Servicepunt.avans.nl. Bekijk de tijden en locaties.

Laatst bijgewerkt op 23 april 2021.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda