Korte enquête over je reisgedrag

26 april 2021

Een BUAS-student doet onderzoek voor Rijkswaterstaat naar het reisgedrag van studenten en medewerkers in het onderwijs. Ook aan medewerkers en studenten van Avans wordt gevraagd om deze korte vragenlijst in te vullen.

Het onderzoek bestaat uit 2 delen:

1. Het eerste deel brengt reisgedrag voor en na corona in kaart en vergelijkt dit met elkaar.
  2. Het tweede deel is gericht op ‘A27-reizigers’ met vragen over reisalternatieven tijdens wegwerkzaamheden.

Het invullen van deze vragenlijst duurt slechts 5 minuten. De gegevens worden anoniem verwerkt.

Ga naar de vragenlijst via: forms.office.com/r/unJkL3FRnT

Laatst bijgewerkt op 26 april 2021.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus