Nieuwe minor: Urban Living Lab - Stad van de Toekomst

30 april 2021 door Studentinfo

ULL Stad van de Toekomst. Bron: gebiedsvisie kenniskwartier Gemeente Tilburg

De minor is gericht op een casus rond het kenniskwartier in de stad Tilburg. Hoe ontwikkelen we een toekomstige duurzame samenleving? De thema's ruimte, sociaal en techniek staan erin centraal.

In deze minor ga je zelf je onderzoeksvragen opstellen en bedenk je zelf waaraan je een bijdrage wilt gaan leveren. De minor kan door studenten Ruimtelijke Ontwikkeling, Civiele Techniek en Bouwkunde worden gevolgd. Ben je flexibel, ondernemend, denk jij out of the box en ben je enthousiast? Dan is dat precies wat de stad nodig heeft!

Bekijk het filmpje minor ULL Stad van de Toekomst voor meer informatie en schrijf je via Osiris voor 15 mei in voor deze gloednieuwe minor.

Laatst bijgewerkt op 30 april 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus