Studentinfo

print

Paul Rüpp vertrekt als voorzitter van College van Bestuur Avans Hogeschool

19 maart 2021 door College van Bestuur

De voorzitter van het College van Bestuur van Avans Hogeschool kondigt zijn vertrek aan. Na bijna 12 jaar legt Paul Rüpp in het najaar zijn functie neer. Het moment hangt af van het aantreden van de nieuwe voorzitter, maar naar verwachting per 1 september. Rüpp gaat zich  onder meer richten op zijn toezichthoudende functies en nieuwe maatschappelijke activiteiten. 

Rüpp: ‘Je neemt als bestuurder de hele dag beslissingen. Dit was de moeilijkste. Ik heb er dan ook lang over nagedacht. Maar het moment is goed: het fundament is ongelooflijk stevig en de eerste stappen in het verwezenlijken van de nieuwe, zeer uitdagende ambitie zijn gezet. Hopelijk kunnen we na de zomer zoveel mogelijk weer het normale hogeschoolleven hervatten. Volgend jaar wordt de blik alweer voorbij 2025 gericht. Het is goed dat een ander daar met frisse blik naar kijkt. En dan zijn 12 jaren een prachtige bestuurlijke periode geweest. Daar kijk ik nu al met veel tevredenheid en dankbaarheid richting de medewerkers op terug.’

Bekijk de videoboodschap: 
 

 

Laatst bijgewerkt op 19 maart 2021.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda