Stel je kandidaat voor de AMR!

22 maart 2021 door Medezeggenschap Avans

Wil jij graag invloed uitoefenen op het beleid en de toekomst van jouw hogeschool? Dat kan! Stel je dan nu kandidaat voor de Avans Medezeggenschapsraad (AMR).

Als AMR-lid speel je een belangrijke rol in de besluitvorming van Avans Hogeschool. Je denkt mee over zaken zoals de begroting, het personeelsbeleid, de inrichting van de campus en studentenwelzijn. Als formele gesprekspartner van het College van Bestuur geef je advies en stem je over de voorgenomen besluiten van het bestuur. Hierbij behartig je steeds de belangen van alle Avansstudenten en -medewerkers.

Wil jij de uitdaging aangaan en je hiervoor inzetten? Pak de kans om jezelf te ontwikkelen, ervaring op te doen en betekenis te geven aan Avans Hogeschool. Als AMR werken we met een diverse groep van 12 studenten en 12 medewerkers samen toe naar beter onderwijs. Voor nu en in de toekomst. Daar hebben we jou bij nodig!

Stel je kandidaat en verzamel uiterlijk 16 april 30 digitale handtekeningen van medestudenten of Avans medewerkers. De verkiezingen vinden plaats op 25, 26 en 27 mei 2021. Ga voor meer informatie naar Medezeggenschap Avans.

Laatst bijgewerkt op 22 maart 2021.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus