Studentinfo

print

In memoriam Lars van Doorn

24 maart 2021 door Academie voor Industrie en Informatica

Op maandag 22 maart ontving de Academie voor Industrie en Informatica het verdrietige nieuws dat student Communication & Multimedia Design Lars van Doorn overleden is. De academie schreef onderstaand in memoriam.

Klik op de foto om het in memoriam te lezen. 

Laatst bijgewerkt op 24 maart 2021.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda