Doe mee aan het landelijke onderzoek woonwensen studenten 2021

8 april 2021

Wil je graag betaalbaar in het centrum of op de campus wonen? Dan krijg je al snel te maken met wachttijden en kleine woonruimten. De studentenhuisvesters in Nederland willen daar samen wat aan doen. Zij gaan betaalbare studentenkamers bouwen op plekken waar je wel wilt wonen en houden daarbij rekening met jouw woonwensen. Daarvoor hebben ze wel jouw input nodig.

Om achter jouw woonwensen te komen en om te weten hoeveel studenten er de komende jaren waar gaan studeren doen we onderzoek. Dit onderzoek wordt gehouden door de studentenhuisvesters in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken, hogescholen en universiteiten. Als je echt iets wilt betekenen voor de huisvesting voor studenten, doe dan mee aan dit onderzoek.

Doe mee

Om mee te doen kun je op volgende link klikken: www.wonenalsstudent.nl

De vragenlijst bestaat uit zo’n 40 vragen en duurt circa 10 minuten. Je kunt de vragenlijst tot 23 april invullen via je smartphone, tablet of computer.

Kans op prijzen

Om het nog leuker te maken, maak je bij deelname kans op mooie prijzen:

• Airpods Pro met draadloze oplaadcase (t.w.v. € 279)
  • The North Face Base Camp Duffelbag - Large (t.w.v. € 135)
  • 2x pimp je kamer met de Ikea cadeaukaart (t.w.v. € 50)
  • 4x bol.com cadeaukaart (t.w.v. € 25)

Jouw antwoorden worden anoniem verwerkt in de monitor studentenhuisvesting. Door deze monitor weet jouw studentenhuisvester hoeveel studenten er de komende jaren in de stad komen wonen en vooral ook hóe zij willen wonen. Deze kennis wordt gebruikt om het benodigde aantal en het type studentenwoningen te bepalen en de bouwplannen hierop aan te passen voor de komende jaren.

Laatst bijgewerkt op 8 april 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus