Studentinfo

print

Pilot thuiswerkondersteuning van start

8 februari 2021

De combinatie thuiswerken en oppassen op de kinderen valt veel Avansdocenten en medewerkers zwaar. Zeker als ze thuis onderwijs moeten geven. Om daar verlichting in te brengen start Avans de pilot Thuiswerkondersteuning waarbij Avansstudenten de kinderen van medewerkers helpen bij hun huiswerk of om op te passen als het om jongere kinderen gaat.

De pilot is bedoeld voor alle docenten met kinderen tot 16 jaar. Ook medewerkers bij wie het werk het niet toelaat om te schuiven met de agenda, komen voor thuiswerkondersteuning in aanmerking. Denk hierbij aan medewerkers met een bepaalde IT-functie of aan helpdeskmedewerkers. We starten de pilot met studenten van de PABO, ASH en de Juridische Hogeschool. 

Aanmelden

Studenten en medewerkers ontvangen een e-mail met meer informatie en een aanmeldlink. Als student geef je jouw beschikbaarheid aan. Als medewerkers geef je door hoeveel uur thuiswerkondersteuning je wil krijgen. Het maximum is 24 uur per week en alleen op dagen en uren dat diegene ook voor Avans werkt. 

Koppelen

Uitzendbureau Driessen koppelt de geïnteresseerde Avansstudenten aan docenten of medewerkers. Voor de studenten is het een mooie bijverdienste en een goede ervaring. Om in aanmerking te komen moeten zij over een Verklaring Omtrent Gedrag beschikken. Deze kan ook door het uitzendbureau worden aangevraagd. Het spreekt voor zich dat ouders en studenten de coronamaatregelen strikt opvolgen. 

Laatst bijgewerkt op 10 februari 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda