InContact, de community om in contact te komen!

11 februari 2021 door @avans

Deze tweede lockdown duurt langer dan je waarschijnlijk verwacht had. Je studeert in deze donkere dagen aan de keukentafel of vanuit je studentenkamer. Waarschijnlijk ben je – net als wij – het thuisstuderen ook hélemaal beu. Misschien heb je die profielfoto's van je medestudenten op Microsoft Teams ook al wel gezien en ben je meer toe aan écht contact, met échte mensen.

In de huidige corona pandemie merken we dat steeds meer studenten zich eenzaam voelen. Ons sociale leven is drastisch verminderd. Daar willen we met GreenOffice graag iets aan doen! Want duurzaamheid gaat niet alleen over bomen en bijen, maar ook over gezonde en gelukkige mensen.

Community InContact

We willen werken aan het verminderen van eenzaamheid. En daarom richten wij een community op voor studenten die in contact willen komen met elkaar.
En we noemen deze community InContact. We hebben een WhatsApp-groep en een Discord ingericht voor het online contact, maar we sporen ook aan om bijvoorbeeld met z’n tweeën op afstand een lunchwandeling te maken. Ben jij ook toe aan wat meer contact, of lijkt het je leuk om op een laagdrempelige manier meer leeftijdsgenoten te ontmoeten? Kom ‘in contact’ met medestudenten.

Meld je aan

Wat gaan we doen? Misschien wil je bijles ontvangen of geven, wil je een nieuwe taal leren, lijkt het je leuk om online een spelletje te spelen, of wil je gewoon een wandeling maken met iemand in de buurt. Meld je dan aan via deze link: https://extra.avans.nl/activiteit/weergeven/1027

Laatst bijgewerkt op 11 februari 2021.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus