Avansgebouwen ook maandagmiddag gesloten

8 februari 2021 door Studentinfo

Helaas blijven de Avansgebouwen ook de rest van de dag gesloten. Dat betekent dat het praktijkonderwijs en de geplande toetsen vanmiddag niet kunnen doorgaan.

Treinen rijden nog maar mondjesmaat en er is weinig zekerheid over welke treinen wel of niet rijden. Ook is er nog maar beperkt busvervoer. Voor de wegen geldt code geel, met gevaar voor gladheid door ijsplaten, sneeuwduinen en sneeuw. Omdat niet zeker is of studenten en medewerkers veilig en op tijd op locatie kunnen komen voor praktijkonderwijs, een toets of locatiegebonden werk is dit besluit genomen.

Laatst bijgewerkt op 8 februari 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus