Studentinfo

print

Avansgebouwen morgen tot 12.00 uur gesloten

7 februari 2021

Het KNMI geeft tot maandagmiddag 12.00 uur code oranje af voor het hele land. Vanwege de leuke, maar hevige sneeuwval in het afgelopen weekend is het op veel plaatsen glad en rijdt ook het openbaar vervoer niet volgens dienstregeling. Rijkswaterstaat raadt daarom aan om morgenochtend alleen de weg op te gaan als dat noodzakelijk is. De NS komt met een aangepaste dienstregeling.  

Het College van Bestuur van Avans Hogeschool heeft daarom besloten alle Avansgebouwen die deze week open zijn op maandag 8 februari pas om 12.00 uur te openen. Zo kunnen alle geplande onderwijsactiviteiten vanaf 12.15 uur doorgaan. Ook toetsen en praktijkonderwijs gaan door.  

Mochten de weersverwachtingen en de situatie in het openbaar vervoer drastisch veranderen, geven we daar maandagochtend tussen 10.00 uur en 10.30 uur een nieuwe update over.  

Ga goed voorbereid op pad: houd verkeersinformatie en dienstregelingen in de gaten en wees voorzichtig. 

Op maandag is later deze update geplaatst, met het bericht dat de gebouwen ook maandagmiddag gesloten zijn.

Laatst bijgewerkt op 8 februari 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda