Studentinfo

print

Avansgebouwen dinsdag 9 februari weer geopend

8 februari 2021 door @avans

De Avansgebouwen zijn op dinsdag 9 februari weer geopend zoals gepland voor het maken van toetsen, praktijkonderwijs en voor studenten en medewerkers die door omstandigheden niet thuis kunnen werken of studeren.  

Het openbaar vervoer is weer op gang gekomen, al geldt er vaak een aangepaste dienstregeling. Het KNMI geeft kleurcode geel. Dat betekent dat er nog wel sprake is van gladheid door sneeuw en sneeuwresten.  

Ga goed voorbereid op pad: houd de weersverwachting, verkeersinformatie en OV-dienstregeling in de gaten. En wees voorzichtig.  

Laatst bijgewerkt op 8 februari 2021.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda