Avans blijft thuis

4 februari 2021

Werk jij al maanden thuis bij de knuffels op de kinderkamer of studeer je letterlijk tussen de boeken? Voor Avans Hogeschool en Punt, het onafhankelijk journalistieke platform van Avans, is het tijd om bij medewerkers en studenten een kijkje te nemen hoe het thuiswerken vergaat.

In een nieuwe videoserie ‘Avans blijft thuis’ gaat verslaggever Thomas Weemaes langs bij een medewerker of student en ontdekt hoe hij of zij de lockdown beleeft. Vanaf vandaag start de serie en om de 2 weken zie je weer een nieuwe aflevering!

Ook zin om jouw thuiswerkplek te laten zien? Doe dan mee en meld je via punt@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 4 februari 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus