Per 1 maart vervalt e-mailadres Servicelijn

29 januari 2021 door DIF ICT en Facilitaire dienst

Met de komst van ServicePunt is het e-mailadres van de Servicelijn overbodig geworden. Voortaan stel je al jouw vragen in ServicePunt. Het e-mailadres servicelijn.dif@avans.nl vervalt per 1 maart 2021. Vanaf deze datum ontvang je een automatisch antwoord dat deze mailbox niet meer wordt uitgelezen.

Vragen stellen gaat voortaan via ServicePunt
In ServicePunt vind je zelf uitleg en informatie over jouw vraag. Zo heb je direct jouw antwoord. Staat het antwoord er niet bij? Plaats dan een melding in ServicePunt. Deze komt direct bij de juiste persoon terecht die jouw vraag kan beantwoorden. Meldingen worden zo snel mogelijk in behandeling genomen. Je ontvangt direct een bevestiging met hierin het meldingsnummer en de status van de melding. Je plaatst een melding of zoekt een antwoord in ServicePunt op een moment dat het jou uitkomt. ServicePunt is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Telefoonnummer Servicelijn en ondersteuning op locatie blijven bestaan
De Servicelijn blijft telefonisch bereikbaar voor spoed- en noodgevallen via 088 - 525 8888. Je bereikt de Servicelijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Ben je op locatie en staat je antwoord niet in ServicePunt? Dan kun je terecht bij de balies, zoals je gewend bent.

Laatst bijgewerkt op 29 januari 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus