Student Support

Maak jouw internationale dromen waar!

11 oktober 2021 door Studentinfo

Wil jij naar het buitenland voor een vervolgstudie? Of om een onderzoek in het buitenland te doen waarmee je je opleiding kunt verbreden of verdiepen? Check dan meteen of jij in aanmerking komt voor een studiebeurs van het VSBfonds.

Selectiecriteria

Om in aanmerking te komen voor een studiebeurs van het VSBfonds moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Dit zijn alvast de twee belangrijkste:

• Je studeert af tussen 1 maart 2020 en 31 december 2022
  • Je buitenlandse studie moet starten tussen 1 juni 2022 – 30 juni 2023

Alle selectiecriteria vind je op VSBfonds.nl.

Deadline

Wil je de beurs aanvragen? Doe dat dan vóór 1 maart 2022. In mei krijg je dan te horen of  je de studiebeurs krijgt. Hoe het proces precies verloopt, lees je op de site van het VSBfonds.

Jouw voorgangers

Oud-Avansstudent Isabelle kreeg een beurs van het VSBfonds. Ze gebruikte hem om in Malta te kunnen studeren. Ze vertelt je graag haar verhaal:

VSBfonds heeft ook een beurs voor jou!

Meer info

Neem contact op met het International Office via internationaloffice@avans.nl als je meer wilt weten. Of volg het VSBfonds op FacebookInstagram of LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Laatst bijgewerkt op 11 oktober 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

‎‎‎‎‎‎Avans Live!