Maak jouw internationale dromen waar!

11 oktober 2021 door Studentinfo

Wil jij naar het buitenland voor een vervolgstudie? Of om een onderzoek in het buitenland te doen waarmee je je opleiding kunt verbreden of verdiepen? Check dan meteen of jij in aanmerking komt voor een studiebeurs van het VSBfonds.

Selectiecriteria

Om in aanmerking te komen voor een studiebeurs van het VSBfonds moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Dit zijn alvast de twee belangrijkste:

• Je studeert af tussen 1 maart 2020 en 31 december 2022
  • Je buitenlandse studie moet starten tussen 1 juni 2022 – 30 juni 2023

Alle selectiecriteria vind je op VSBfonds.nl.

Deadline

Wil je de beurs aanvragen? Doe dat dan vóór 1 maart 2022. In mei krijg je dan te horen of  je de studiebeurs krijgt. Hoe het proces precies verloopt, lees je op de site van het VSBfonds.

Jouw voorgangers

Oud-Avansstudent Isabelle kreeg een beurs van het VSBfonds. Ze gebruikte hem om in Malta te kunnen studeren. Ze vertelt je graag haar verhaal:

VSBfonds heeft ook een beurs voor jou!

Meer info

Neem contact op met het International Office via internationaloffice@avans.nl als je meer wilt weten. Of volg het VSBfonds op FacebookInstagram of LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Laatst bijgewerkt op 11 oktober 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus