Sustainable Career Event 2020

9 januari 2020 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

Wil jij na je afstuderen een carrière waarin zakelijkheid en duurzaamheid een rol spelen? Kom dan naar het 9e nationale Sustainability Career Event op donderdag 6 februari 2020 op Universiteit Utrecht.

Kom langs en praat met meer dan 25 organisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid. Bijvoorbeeld KPN, Unilever, Rituals, ProRail, Tauw, Energyprofs, Pondera Consult, Alliander en nog vele andere!

Bedrijvenmarkt

Bezoek de bedrijvenmarkt, doe mee aan een van de workshops en raak geïnspireerd door de sprekers tijdens de opening. Door Jori Ebskamp bijvoorbeeld. Hij is lead MVO & Duurzaamheid bij bol.com. Of door Ralph Peters, programmasecretaris Circulaire Economie bij het ministerie van I&W.

Aanmelden

Wil je dit unieke carrière-evenement bezoeken? Meld je dan nu aan. De plekken voor de workshops raken snel vol, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Laatst bijgewerkt op 9 januari 2020.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.