Student Support

Bijbaan nodig? Word anderhalvemetercoach bij Avans

10 november 2020

Verdien €8,50 per uur én help als student mee om de Avansgebouwen veilig te houden en coronabesmettingen te voorkomen.

Spreek medestudenten vriendelijk aan op het naleven van de coronamaatregelen: ‘houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje’.
Je werktijden zijn flexibel, wanneer het jou uitkomt.

Interesse? Mail naar gebouwen@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 10 november 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden