Student Support

Ondernemen met afval centraal in Venture Talks

17 november 2020 door Avans Ondernemerscentrum

Avans, Duurzaam ’s-Hertogenbosch en de Portobello Club organiseren op 19 november Venture Talks, een webinar over planeet positief ondernemen. De piloteditie staat in het teken van Ondernemen met afval. Hoe doe je dat succesvol? Of denk mee over de afval-uitdagingen van  de stad ’s-Hertogenbosch.

Onder leiding van presentator Rudy van Beurden delen 3 ondernemers hun ervaringen tijdens een livestream vanuit de Avans-studio op de Onderwijsboulevard. Ook gaan ze met elkaar en het online publiek in gesprek. Je hoort niet alleen inspirerende praktijkverhalen, maar krijgt ook een indruk van de uitdagingen waar een stad als Den Bosch voor staat.  Met die informatie ga je meteen aan de slag in een mini-challenge.

Wanneer: 19 november, 15.30 – 17.00 uur
Aanmelden: via LinkedIn.

Meer informatie lees je op de nieuwspagina van het Avans Ondernemerscentrum.

Laatst bijgewerkt op 17 november 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden