Student Support

Doe mee aan de Master Webinars van het St. Joost MIVC

3 november 2020 door @avans

Maak deel uit van de nieuwste generatie kunstenaars en ontwerpers. Ontdek hoe je een toekomst kunt creëren die anders is, een andere wereld, een wereld waarin je zou willen leven.

Deze vraag staat centraal in de masteropleidingen van het St. Joost Master Institute of Visual Cultures (MIVC), een academie van Avans. Leer meer over de uitdagende masterprogramma’s in Animation, Ecology Futures, Situated Design en Visual Arts & Post-Contemporary Practice. In deze uitzonderlijke tijd is onderzoek in kunst en design urgenter dan ooit!

Aanmelden

Denk jij na over een vervolgstudie na je bachelor? Meld je dan nu aan voor de master webinars op 17 en 20 november 2020 via deze link.

Webinar Datum en tijd
Master of Animation Dinsdag 17 november, 10.00 uur
Master of Ecology Futures Dinsdag 17 november, 15.00 uur
Master of Visual Arts & Post-Contemporary Practice Vrijdag 20 november, 10.00 uur
Master of Situated Design Vrijdag 20 november, 11.00 uur

Laatst bijgewerkt op 3 november 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden