Student Support

Catering bestellen vanuit je leslokaal: assortiment uitgebreid

23 november 2020

Vanwege de coronamaatregelen willen we de toestroom naar de horeca in onze gebouwen verminderen. Daarom bieden we sinds begin oktober de mogelijkheid om eten en drinken te laten bezorgen in je leslokaal. Eind oktober was hier al zo’n 400 keer gebruik van gemaakt.

Je kiest uit een gevarieerd assortiment, dat we onlangs verder hebben uitgebreid: van vers belegde broodjes, een wrap, soep of diverse tussendoortjes tot fruit, diverse drankjes en maaltijdsalades.

Derde tijdsblok

Nieuw is dat we op onze locaties Hogeschoollaan en Onderwijsboulevard ook een derde tijdsblok hebben toegevoegd. Je kunt daar nu ook een maaltijd bestellen tot 17.00 uur, waarna we het tussen 18.00 en 19.00 uur bij jou afleveren.

Hoe werkt het?

• Scan de QR-code in het lokaal
  • Maak je keuze
  • Ga naar je winkelwagen
  • Selecteer jouw lokaal
  • Betaal met iDeal
  • Eurest Catering levert je bestelling tussen 10:30 en 11:30 uur, tussen 14:00 en 15:00 uur en op de Hogeschoollaan en Onderwijsboulevard ook tussen 18.00 en 19.00 uur*.

* Let op: geef je bestelling tot uiterlijk een uur vooraf door.

QR-codes per locatie

Iedere locatie heeft een eigen QR-code om te bestellen. Deze vind je in alle lesruimtes. De verschillende QR-codes vind je ook hieronder (klik op de afbeelding voor een vergroting):

Vragen?

Heb je vragen over dit bericht? Stel deze dan via ServicePunt. Of bel naar de Servicelijn via 088 – 525 8888.

Laatst bijgewerkt op 23 november 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden