Uitleenmuur in gebruik

8 september 2020 door @avans

Sinds 7 september is de uitleenmuur een feit. Op 4 Avanslocaties kun je als Avans-student of medewerker terecht bij de ‘kluisjesmuur’ voor het reserveren en ophalen van allerlei middelen die je voor je studie of voor het geven van onderwijs nodig hebt. Zoals een laptop, filmcamera, beamer, paraplu of oplader. 24 uur per dag, 7 dagen per week kun je de middelen online reserveren en uit een kluisje van een van de uitleenmuren halen.

Hoe het werkt

Je maakt een online reservering via ServicePunt. Via de startpagina ga je naar ‘Mijn Avanslocatie’ en vervolgens naar ‘Middelen reserveren bij de uitleenmuur’. De eerste keer dat je een reservering maakt doorloop je een aantal extra stappen. Na het maken van de reservering ontvang je een QR-code in je mail. Daarmee open je het kluisje van de uitleenmuur op de locatie die je hebt gekozen. Breng het middel terug bij dezelfde uitleenmuur. Scan de QR-code op de sticker van het middel en leg het terug in het kluisje.

Locaties uitleenmuur

Je vindt een uitleenmuur op de Hogeschoollaan en Lovensdijkstraat in Breda, de Onderwijsboulevard in Den Bosch en de Cobbenhagenlaan in Tilburg. Online reserveren kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ophalen en terugbrengen kan tijdens de openingstijden van de locatie.

Informatie

Check de video om te zien hoe het werkt. Heb je toch nog vragen of opmerkingen over het reserveren, bel dan met de Servicelijn 088 - 525 88 88 of ga naar de balie van ICT Support of Facilitair op jouw locatie. Je kunt je vraag ook online stellen via ServicePunt.

Laatst bijgewerkt op 8 september 2020.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus