Kom naar de Minormarkt Online 2020!

25 september 2020 door @avans

Je zoekt een minor voor verbreding of verdieping voor je studie. Start je in februari met een minor en wil je meer informatie en vragen stellen over een aantal minoren?

Bezoek dan de online minormarkt van Avans Hogeschool op 6 oktober 2020 van 15 tot 18 uur. Iedere minor komt in een 20-minuten durende sessie aan bod. Aan jou dus geheel de keuze hoeveel en welke minoren je bezoekt.

Lees meer informatie over het programma en registratie.
De markt is bedoeld voor studenten van Avans, maar ook voor studenten van andere hogescholen.

Laatst bijgewerkt op 25 september 2020.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus