Doe mee aan de Sustainable Business Challenge

22 september 2020 door Studentinfo

Binnenkort start de Sustainable Business Challenge voor studenten en starters met interesse voor duurzaamheid en business. Door mee te doen kun je naast je studie praktijkervaring opdoen en kun je bijdragen aan de verduurzaming van het bedrijfsleven. Deelnemers gaan aan de slag met businesscases van: Grolsch, Alliander, Waternet, ForFarmers en ENGIE. Je kunt inschrijven tot 16 oktober

Innovatieve oplossing

Bedrijven die het verschil willen maken in de duurzame transitie, lopen tegen veel uitdagingen aan. Tijdens de challenge werk je voor een van de deelnemende bedrijven in een multidisciplinair team aan een innovatieve oplossing waar het bedrijf écht wat aan heeft. Elk team krijgt begeleiding in de vorm van experts en workshops om jullie te helpen in korte tijd een case uit te werken.

Deelname betekent:

• dat je binnenkomt bij topbedrijven
  • jezelf ontwikkelen onder professionele begeleiding
  • een bedrijf verduurzamen met jouw ideeën
  • je cv uitbreiden met praktijkervaring.

Aanmelden

Je kunt tot en met 16 oktober aanmelden op www.sustainablebusinesschallenge.nl. Op de homepage van de site staat de laatste aftermovie, zodat je kunt zien hoe de challenge vorig jaar ging.
Vragen over de Sustainable Business Challenge kun je stellen via info@sustainablemotion.nl.

Laatst bijgewerkt op 22 september 2020.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus