Studentinfo

print

Financiële tegemoetkoming voor studievertraging door corona

24 augustus 2020

Zit je in de afrondende fase van je studie en loop je door de coronamaatregelen studievertraging op? Moet je hierdoor langer cursus-, les- of collegegeld betalen om je studie af te kunnen ronden? Of loopt je recht op basisbeurs (alleen mbo) en/of aanvullende beurs af? Dan kom je misschien in aanmerking voor één van de financiële tegemoetkomingen van het ministerie van OCW.

Kijk voor de voorwaarden en de bedragen op duo.nl/corona.

Laatst bijgewerkt op 23 juli 2020.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda