Studenten Informatie Balie weer geopend in Breda, Tilburg en Den Bosch

24 augustus 2020 door @avans

De Studenten Informatie Balie is vanaf maandag 24 augustus geopend volgens de gebruikelijke openingstijden op de locaties Hogeschoollaan in Breda, Prof. Cobbenhagenlaan in Tilburg en Onderwijsboulevard in Den Bosch. Uiteraard zijn we ook bereikbaar via WhatsApp, telefoon en je kunt je vraag stellen via Servicepunt.avans.nl. Bekijk de tijden en locaties.

In lesweek 1 zijn we ook voor studenten op de locatie Hervenplein in Den Bosch iedere dag bereikbaar tussen 13.30 en 16.30 uur. In lesweek 2 zijn we op deze locatie op woensdag 9 en vrijdag 11 september bereikbaar tussen 13.30 en 16.30 uur. Je vindt ons bij de balie van ICT Support.

Laatst bijgewerkt op 24 augustus 2020.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus