Studenten Informatie Balie hele zomer bereikbaar

6 juli 2020 door @avans

De Studenten Informatie Balie is de hele zomer bereikbaar via WhatsApp en telefoon en je kunt je vraag stellen via Servicepunt.avans.nl.

Balie Hogeschoollaan

Vanaf maandag 6 juli tot en met vrijdag 21 augustus is de balie op de Hogeschoollaan in Breda geopend op maandag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Studenten die nog een formulier moeten laten stempelen of een kopie getuigschrift willen laten waarmerken, een afspraak willen met een studentendecaan of een vraag hebben over het herinschrijven voor het nieuwe studiejaar kunnen hiervoor bij de balie terecht.

Let op: In de 3 weken dat de Hogeschoollaan is gesloten (20 juli t/m 7 augustus) zit de balie in de centrale hal op de Lovensdijkstraat in gebouw LA (nr. 61) op maandag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Laatst bijgewerkt op 6 juli 2020.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus