Uitzending gemist Avans Live: Over invloed van de coronacrisis op studie en werk

5 juni 2020 door @avans

De live-uitzending Avans Live donderdag 4 juni over de invloed van de coronacrisis op studie en werk was een succes. Natuurlijk was het niet voor iedereen mogelijk om de live-uitzending te volgen. Gewoon omdat je een tentamen moest maken of omdat je aan het werk was. Geen probleem. De opname van de uitzending is hieronder terug te zien. Ook kun je nog steeds een vraag stellen aan Avans.

Het doel om studenten en medewerkers van Avans de mogelijkheid te bieden live hun vragen te stellen is gezien de vele reacties ruimschoots behaald. Studenten en docenten maakten gretig gebruik van de gelegenheid. Het panel aan tafel, bestaande uit het College van Bestuur en uit experts van het crisisteam, kreeg allerlei vragen op zich afgevuurd. Een belangrijk signaal waardoor meer tijd is genomen om zoveel mogelijk onderwerpen te bespreken. De uitzending duurt dan ook wat langer dan gepland.

Het programma is opgedeeld in 3 hoofdthema’s. Met de tijdscodes hieronder kun je gericht per thema terugkijken.

1. Studeren en werken op afstand  (0:24.58)
  2. Veiligheid en welzijn (0:44.45)
  3. Start studiejaar  (1:04.57)

Is jouw vraag tijdens de uitzending niet beantwoord? Dan krijg je nog een reactie per e-mail.

Laatst bijgewerkt op 8 juni 2020.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus