Student Support

Uitzending gemist Avans Live: Over invloed van de coronacrisis op studie en werk

5 juni 2020 door @avans

De live-uitzending Avans Live donderdag 4 juni over de invloed van de coronacrisis op studie en werk was een succes. Natuurlijk was het niet voor iedereen mogelijk om de live-uitzending te volgen. Gewoon omdat je een tentamen moest maken of omdat je aan het werk was. Geen probleem. De opname van de uitzending is hieronder terug te zien. Ook kun je nog steeds een vraag stellen aan Avans.

Het doel om studenten en medewerkers van Avans de mogelijkheid te bieden live hun vragen te stellen is gezien de vele reacties ruimschoots behaald. Studenten en docenten maakten gretig gebruik van de gelegenheid. Het panel aan tafel, bestaande uit het College van Bestuur en uit experts van het crisisteam, kreeg allerlei vragen op zich afgevuurd. Een belangrijk signaal waardoor meer tijd is genomen om zoveel mogelijk onderwerpen te bespreken. De uitzending duurt dan ook wat langer dan gepland.

Het programma is opgedeeld in 3 hoofdthema’s. Met de tijdscodes hieronder kun je gericht per thema terugkijken.

1. Studeren en werken op afstand  (0:24.58)
  2. Veiligheid en welzijn (0:44.45)
  3. Start studiejaar  (1:04.57)

Is jouw vraag tijdens de uitzending niet beantwoord? Dan krijg je nog een reactie per e-mail.

Laatst bijgewerkt op 8 juni 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact