Student Support

Stem voor de Avans Innovatieprijs 2020

4 juni 2020 door LIC Leer- en Innovatiecentrum

Zowat op de dag dat de vier kanshebbers voor de Avans Innovatieprijs hun inzendingen zouden presenteren voor de jury, gingen de coronamaatregelen in. De pitches gingen niet door en half maart werd de Avans Onderwijsdag ook nog eens afgelast. Er is nu tóch een kans om een winnaar te kiezen, van 2 tot en met 15 juni!

Stem voor de publieksprijs

Dit jaar wordt er alleen een publieksprijs gekozen via een online stemming. Ook jij kunt je stem uitbrengen op de inzending die volgens jou de Avans Innovatieprijs 2020 het hardst verdient!

De kanshebbers

De jury nomineerde deze vier inzendingen:

• Minor CO2-negatief ontwerpen / Academie voor Bouw & Infra, COEbbe, lectoraat Biobased bouwen
  • Serious Game / Academie voor Veiligheid en Bestuur, Opleiding Bestuurskunde
  • Digital Nomads / Academie voor Marketing en Business Management, ORM & CE
  • Co-creatie binnen deeltijd Mechatronica / Academie voor Deeltijd

Videopitches en stemformulier

Op deze pagina over Avans Innovatieprijs 2020 vind je alle informatie, de videopitches (die de genomineerden speciaal gemaakt hebben) en het stemformulier.

Na 15 juni tellen we de stemmen en maken we de winnaar bekend. Uiteraard zetten we die winnaar op een later tijdstip passend in het zonnetje.

Laatst bijgewerkt op 4 juni 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact