Stem voor de Avans Innovatieprijs 2020

4 juni 2020 door LIC Leer- en Innovatiecentrum

Zowat op de dag dat de vier kanshebbers voor de Avans Innovatieprijs hun inzendingen zouden presenteren voor de jury, gingen de coronamaatregelen in. De pitches gingen niet door en half maart werd de Avans Onderwijsdag ook nog eens afgelast. Er is nu tóch een kans om een winnaar te kiezen, van 2 tot en met 15 juni!

Stem voor de publieksprijs

Dit jaar wordt er alleen een publieksprijs gekozen via een online stemming. Ook jij kunt je stem uitbrengen op de inzending die volgens jou de Avans Innovatieprijs 2020 het hardst verdient!

De kanshebbers

De jury nomineerde deze vier inzendingen:

• Minor CO2-negatief ontwerpen / Academie voor Bouw & Infra, COEbbe, lectoraat Biobased bouwen
  • Serious Game / Academie voor Veiligheid en Bestuur, Opleiding Bestuurskunde
  • Digital Nomads / Academie voor Marketing en Business Management, ORM & CE
  • Co-creatie binnen deeltijd Mechatronica / Academie voor Deeltijd

Videopitches en stemformulier

Op deze pagina over Avans Innovatieprijs 2020 vind je alle informatie, de videopitches (die de genomineerden speciaal gemaakt hebben) en het stemformulier.

Na 15 juni tellen we de stemmen en maken we de winnaar bekend. Uiteraard zetten we die winnaar op een later tijdstip passend in het zonnetje.

Laatst bijgewerkt op 4 juni 2020.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus