Student Support

Reminder: donderdag talkshow Avans Live

2 juni 2020

Mis het niet, komende donderdag 4 juni van 11.00 tot 12.00 uur: de talkshow ‘Avans Live’. Ga in gesprek over de invloed van de coronacrisis op je studie of werk. Of luister naar de ervaringen van anderen.

Stel jouw vragen live aan Paul Rüpp en Jacomine Ravensbergen van het College van Bestuur en aan leden van het coronacrisisteam. Bijvoorbeeld over online lessen volgen of geven, thuiswerken en wanneer je weer naar de Avansgebouwen mag komen. Over stagelopen, het voorkomen van studievertraging, tentamens en over de start van het nieuwe studiejaar.

Kijk Avans Live terug via deze link

De uitzending is verdeeld in 3 blokken met elk een eigen thema:

1. Studeren en werken op afstand
  2. Veiligheid en welzijn
  3. Start studiejaar

Komt jouw vraag niet in de uitzending? Je krijgt altijd een reactie per e-mail.
Dus stel je vraag, deel je zorg of suggestie en luister mee tijdens de talkshow Avans Live, komende donderdag van 11:00 tot 12:00 uur. Ben jij erbij?

Uitzending gemist

Avans Live kun je nu al terugkijken: bekijk Avans Live.
Vanaf maandag 8 juni* kun je deze ook mét Engelse ondertiteling ook terugkijken op coronavirus.avans.nl. Ook dan heb je nog gelegenheid om vragen te stellen.

* Eerder hadden we vrijdagavond beloofd. Maar omdat de uitzending langer duurde dan gepland, duurt de vertaling ook iets langer.

Laatst bijgewerkt op 5 juni 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact