Reminder: donderdag talkshow Avans Live

2 juni 2020

Mis het niet, komende donderdag 4 juni van 11.00 tot 12.00 uur: de talkshow ‘Avans Live’. Ga in gesprek over de invloed van de coronacrisis op je studie of werk. Of luister naar de ervaringen van anderen.

Stel jouw vragen live aan Paul Rüpp en Jacomine Ravensbergen van het College van Bestuur en aan leden van het coronacrisisteam. Bijvoorbeeld over online lessen volgen of geven, thuiswerken en wanneer je weer naar de Avansgebouwen mag komen. Over stagelopen, het voorkomen van studievertraging, tentamens en over de start van het nieuwe studiejaar.

Kijk Avans Live terug via deze link

De uitzending is verdeeld in 3 blokken met elk een eigen thema:

1. Studeren en werken op afstand
  2. Veiligheid en welzijn
  3. Start studiejaar

Komt jouw vraag niet in de uitzending? Je krijgt altijd een reactie per e-mail.
Dus stel je vraag, deel je zorg of suggestie en luister mee tijdens de talkshow Avans Live, komende donderdag van 11:00 tot 12:00 uur. Ben jij erbij?

Uitzending gemist

Avans Live kun je nu al terugkijken: bekijk Avans Live.
Vanaf maandag 8 juni* kun je deze ook mét Engelse ondertiteling ook terugkijken op coronavirus.avans.nl. Ook dan heb je nog gelegenheid om vragen te stellen.

* Eerder hadden we vrijdagavond beloofd. Maar omdat de uitzending langer duurde dan gepland, duurt de vertaling ook iets langer.

Laatst bijgewerkt op 5 juni 2020.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus