Bijna klaar met je studie? Check DUO

8 juni 2020 door @avans

Ben je bijna klaar met je studie? Weet jij hoe het dan zit met je studiefinanciering en je studentenreisproduct? Moet je het zelf stopzetten? Gaat dit automatisch? Krijg je geld als je gaat doorstuderen?

Of je nu stopt met studeren of verder gaat met een andere studie; in beide situaties moet je wat zaken regelen bij DUO. Om je snel op weg te helpen heeft DUO een handige wijzigingshulp. Vul ‘m in op duo.nl/klaarmetjestudie en je weet binnen een paar klikken wat je moet regelen.

Kleine hint

Stop je met studeren? Dan moet je je studentenreisproduct altijd zelf stopzetten om boetes te voorkomen. Dat doe je bij een automaat op het station of in de supermarkt.

Laatst bijgewerkt op 8 juni 2020.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus