Student Support

Bijna klaar met je studie? Check DUO

8 juni 2020 door @avans

Ben je bijna klaar met je studie? Weet jij hoe het dan zit met je studiefinanciering en je studentenreisproduct? Moet je het zelf stopzetten? Gaat dit automatisch? Krijg je geld als je gaat doorstuderen?

Of je nu stopt met studeren of verder gaat met een andere studie; in beide situaties moet je wat zaken regelen bij DUO. Om je snel op weg te helpen heeft DUO een handige wijzigingshulp. Vul ‘m in op duo.nl/klaarmetjestudie en je weet binnen een paar klikken wat je moet regelen.

Kleine hint

Stop je met studeren? Dan moet je je studentenreisproduct altijd zelf stopzetten om boetes te voorkomen. Dat doe je bij een automaat op het station of in de supermarkt.

Laatst bijgewerkt op 8 juni 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact