Osiris Student krijgt fikse make-over

10 februari 2020 door @avans

Vanaf donderdag 13 februari ziet Osiris Student er helemaal anders uit. De module wordt overzichtelijker, gemakkelijker te gebruiken en het design is voortaan veel meer van deze tijd. Daarnaast wordt Osiris adaptive. Dat wil zeggen dat de webpagina zich aanpast aan het device dat je gebruikt, of dat nu je smartphone, tablet of laptop is.

Alles wat je voorheen kon doen in Osiris Student, kan natuurlijk nog steeds. Zo kun je je via de module nog steeds inschrijven voor toetsen en resultaten opvragen.

Laatst bijgewerkt op 10 februari 2020.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.

Avans alert op het coronavirus