Jaarcongres Helden van het hbo

14 februari 2020 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

De Vereniging Hogescholen organiseert op 9 april 2020 het jaarcongres 'Helden van het hbo'. Het congres is voor studenten, docenten, lectoren, bestuurders, managers en beleidsadviseurs van hogescholen.

Onze leraren voor de klas, de ic-verpleegkundigen die onze zieken verzorgen en de technisch ingenieurs die de nieuwste aanpassingen ontwerpen voor ons waterbeheer. Nederland drijft op de kennis, de kunde en de praktische inzichten van topmensen die zijn opgeleid door het hoger beroepsonderwijs. Met de poten in de klei en tegelijkertijd aan tafel bij de hoogste bazen, slaan de prachttalenten die van onze hogescholen komen een brug tussen theorie en praktijk. Helden van het hbo kom je overal tegen en tijdens dit jaarcongres staan ze centraal.

Locatie: 1931 Congrescentrum, ‘s-Hertogenbosch.
Deelname aan dit congres is kosteloos.

Kijk op de site van Vereniging Hogescholen voor meer informatie en aanmelding.

Laatst bijgewerkt op 14 februari 2020.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.

Avans alert op het coronavirus