Enquête: wat kan Avans doen om jou vaker te laten fietsen?

16 december 2019 door DIF ICT en Facilitaire dienst

[Please click here for the English version]

In 2020 gaan we de fietsvoorzieningen bij Avans uitbreiden en verbeteren. Denk dan bijvoorbeeld aan onze fietsstallingen, doucheruimtes of elektrische oplaadpunten. Hiermee hopen we meer medewerkers en studenten te verleiden om op de fiets te komen. Zo zorgen we niet alleen voor minder CO2-uitstoot. Ook dragen we daarmee bij aan een gezonde leefstijl.

Met deze enquête willen we inventariseren wat er nodig is om optimale fietsvoorzieningen aan te bieden. Ook als je nu niet met de fiets reist, is deze vragenlijst relevant. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 5 minuten. Alvast bedankt voor je deelname.

Klik hier om de enquête in te vullen

Laatst bijgewerkt op 16 december 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.