Avans zoekt acteertalent

18 december 2019 door Studentinfo

Stel dat we zouden leven in een wereld zonder hebzucht…
Vlees eten? Dat doen we al lang niet meer!
Met geld betalen? Nee...dat heeft geen waarde meer.
Spotgoedkoop vliegen? Nee joh, we hebben een supersnelle internationale trein!

Een van deze toekomstscenario’s wil het programmateam Avans Duurzaam gaan verfilmen in de film GREEN MIRROR, geïnspireerd op de Netflix-serie Black Mirror. Voor die film zoekt het team zowel mannelijke als vrouwelijke acteurs. Ben jij student of medewerker en heb je interesse? Lees dan even verder!

Avans Duurzaam

Avans Duurzaam heeft 6 jaar lang op diverse manieren gewerkt aan duurzaamheid. Het team heeft voor een extra boost gezorgd, zodat duurzaamheid nu verweven is in de opleidingen, het onderzoek, de bedrijfsvoering en de manier waarop Avans georganiseerd is. Inmiddels is Duurzaam Denken en Doen echt onderdeel van het DNA van Avans geworden. De extra boost is niet meer nodig, daarom houdt het programma Avans Duurzaam op te bestaan.

Onderwijs inspireren

Om stil te staan bij deze mijlpaal verschijnt op de Avans Onderwijsdag de film: GREEN MIRROR. Na de Onderwijsdag kun je de film op de online kanalen van Avans vinden. Vanuit daar reist hij verder door onderwijsland om docenten, studenten en onderwijsmakers te inspireren om in gesprek te gaan over wat dit voor hen betekent in het hier en nu.

Interesse? Dit moet je doen

Vul voor 3 januari het aanmeldformulier in. Stuur een korte motivatie en iets waaruit blijkt dat je acteertalent en ervaring hebt. Laat je niet afschrikken, we zoeken geen professionals. Wel krijgen we graag een beeld van wat je kunt. Stuur daarom ook een portfolio of cv mee of wat beeldmateriaal. Vervolgens nodigen we een aantal kandidaten uit voor de casting op 22 januari. Het filmen zelf doen we in februari. We verwachten hier zo 2 à 3 dagdelen voor nodig te hebben. De exacte data hoor je later.

What’s in it for you?

Eeuwige roem en een supertoffe ervaring! Je bent onderdeel van de leukste Avansproductie ooit en je draagt ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. En natuurlijk krijg je een onkostenvergoeding van ons.

Meer informatie

Meer informatie over Avans Duurzaam en over de productie vind je op Duurzaam Denken en Doen. Of neem contact op met Imke van Gaal: iam.vangaal@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 18 december 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus