ASH-docent Anouk Glaudemans in Heel Holland Bakt

17 december 2019 door @avans

Ze staat in de tent! Docent sociale studies in De Bosch Anouk Glaudemans – van der Krabben is een van de tien deelnemers in het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt. In het populaire televisieprogramma wordt gezocht naar de meest getalenteerde thuisbakker.

Kersttaart

Afgelopen zondagavond was de eerste uitzending. Daarin was te zien hoe Anouk het moest opnemen tegen 19 andere aspirant-deelnemers. Haar kersttaart viel in de smaak bij juryleden Janny en Robèrt. Anouk: “De reacties die ik van allerlei kanten heb gekregen zijn echt overweldigend. Heel leuk!”

Meer over Anouk en wat ze zo leuk vindt aan bakken, is hier te lezen.

(foto MAX/Roland J. Reinders)

Laatst bijgewerkt op 17 december 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.