Studentinfo

print

Talentendag van Den Bosch Data Week 30 oktober

2 oktober 2019

Op woensdag 30 oktober verzorgt Avans Hogeschool samen met de gemeente ’s-Hertogenbosch de Talentendag van de Den Bosch Data Week 2019. Maak kennis met allerlei projecten en bedrijven op het gebied van data science op deze gratis dag vol workshops en lezingen voor alle studenten.

Lees meer en meld je aan

Laatst bijgewerkt op 3 oktober 2019.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Avans Live

Q&A over de invloed van de coronacrisis op je werk of studie

Bekijk Avans Live

Nieuws
Agenda