Dag van de Duurzaamheid: '2 minute chaos'-theaterstuk in Den Bosch

11 oktober 2019

Gisteren, op de Dag van de Duurzaamheid, speelden studenten en scholieren van Avans Hogeschool, de HAS, het Koning Willem I College en het Stedelijk Gymnasium een ‘2-minute-chaos-theaterstuk’ over duurzaamheid op de Onderwijsboulevard in Den Bosch. De bewustwordingscampagne is een initiatief van GreenOffice van Avans.

Hoewel de proef met een autovrije Onderwijsboulevard pas over 2 weken van start gaat, namen studenten en scholieren de onderwijsstraat al in. Met een druk op de grote groene knop - PUSH THE BUTTON - knalden studenten de Dag van de Duurzaamheid letterlijk tot leven. Er werd een paradijs gecreëerd: Adam en Eva zoenden, bloemzaadbommen werden afgeschoten, klimaatstakers kwamen voorbij, grasmatten werken uitgerold, free hugs uitgedeeld en nog veel meer. Ze riepen iedereen op om zich aan te sluiten bij de groene beweging: Join the green revolution now.

Deelnemers

Het '2 minute chaos'-theaterstuk is een initiatief van GreenOffice van Avans en is mede mogelijk gemaakt door Avans Hogeschool, Koning Willem I College, Arcadis, HAS, Stedelijk Gymnasium 's-Hertogenbosch, Gemeente Den Bosch, Donker Groen en Helicon.

Met dank aan de turners van FlikFlak, Arriva, BrabantWonen, de studenten van het HTA en Jeugd en Educatie van KW1C, City Deal Kennis Maken ‘s Hertogenbosch, de klimaatstakers van het Stedelijk Gymnasium, studenten van de HAS en K.S.V. Gremio Unio, MEXNOIJAR, Glitterende Eenhoorn (aka Adam), DKB Audiovisual, Sakina Philippi (aka Eva), Coöperatie Paleiskwartier Elektrisch, Eurest Campus, Maddy en haar pups, Kinderboerderij Stichting De Bossche Hoeve, Unlimited fx - Stagelight group, Lisa Heyman en Vera Sophie.

Meer informatie op: greenoffice-avans.nl

Laatst bijgewerkt op 11 oktober 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.